Gepetto

Gelegen op slechts 5,7 km van het Sint-Pietersstation Gent en op slechts 50 meter van het beste plein met bars in Gent, is Gepetto's - een prachtige oase verscholen in het historische centrum van Gent. Het biedt een rustige toevluchtsoord en is gelegen in het hart van het stadscentrum van Gent. Gepetto's presenteert gloednieuwe, hoogwaardige, grote en goed uitgeruste kamers, elk met een volledig uitgeruste eigen badkamer met inloopdouches.

Uitdaging:

Gepetto werd geconfronteerd met een aanzienlijke uitdaging met betrekking tot onvoldoende zichtbaarheid op online travel agencies (OTA's), wat resulteerde in een merkbare daling van de omzet. Het werd duidelijk dat het aantrekken van een groter aantal potentiële gasten door verbeterde betrokkenheid op de online platforms van de B&B essentieel was voor de heropleving van de groei.

Oplossing:

Om deze uitdaging aan te pakken, maakte Gepetto strategisch gebruik van de mogelijkheden van onze Otamiser Booster®, die effectief de OTA-ranking verhoogde. De succesvolle implementatie van Otamiser Booster®, aangevuld met het gebruik van Otamiser Revenue Management (altijd inbegrepen in de Booster), leidde tot een opleving van de inkomstenstromen. De proactieve benadering van Gepetto om zijn online aanwezigheid te optimaliseren en het maximale omzetpotentieel te benutten, toont het belang aan van een uitgebreide en geïntegreerde strategie in de wereld van hospitality management.

Resultaten:

  • Tijdens 1 december 2022 - 31 januari 2023 steeg de omzet met 26,35% in vergelijking met dezelfde periode in 2021
  • RevPAR steeg met 28,18%
  • 9,5% groei in gemiddelde bezetting in een zeer competitieve regio

Conclusie:

Onze samenwerking met Gepetto is transformerend geweest en heeft geleid tot aanzienlijke groei in zowel ADR als bezettingsgraden. Dit resulteerde in een verbazingwekkende bijna 30% toename in RevPar. Deze casestudy is een bewijs van de grote voordelen van zorgvuldige strategische planning, zowel op het gebied van Revenue Management als op het gebied van OTA-ranking, diepgaande branchekennis en innovatieve oplossingen, die allemaal hebben bijgedragen aan ons succes in de uiterst competitieve hospitality-industrie.

Bekijk ook de andere case studies

Hotel Focus
Hotel Focus
Boutique Hotel in Kortrijk, Belgium
28,19% stijging in omzet in 2023
lees de volledige case
The Hamptons
The Hamptons
Boetiek B&B in Gent, België
47% meer omzet en 282.26% meer online zichtbaarheid
lees de volledige case
Property Management Company
Property Management Company
Property Management Bedrijf in België
De totale omzet steeg met 41,31% en de RevPAR nam toe met 41,14%.
lees de volledige case