Ontmoet Bart-Jan, onze Chief Executive Officer

De 24-jarige oprichter van Otamiser, afgestudeerd aan de Universiteit van Gent met een masterdiploma in financiën, is inderdaad een fervent voetballiefhebber. Koffie is een van zijn verslavingen. Net als het hele Otamiser-team deelt hij een diepe liefde voor reizen en het verkennen van de wereld.

Hier is Zijn Verhaal

"Van jongs af aan was het voor mij duidelijk dat ik een sterke wens had om ondernemer te worden. Ik was altijd gefascineerd door het idee om iets vanaf nul te creëren, een bedrijf op te bouwen en een positieve invloed te hebben op het leven van mensen.

Naarmate ik ouder werd, werd mijn passie voor ondernemerschap alleen maar sterker. Ik kwam constant met nieuwe zakelijke ideeën, brainstormde manieren om problemen op te lossen en op innovatieve manieren aan de behoeften van mensen te voldoen. Ik merkte dat ik boeken, artikelen en video's over succesvolle ondernemers verslond, leerde van hun ervaringen en inspiratie putte uit hun reizen.

Tijdens mijn studiejaren zocht ik kansen om praktische ervaring in de zakenwereld op te doen. Dit leidde me naar mijn andere passie, financiën.

Toen de tijd eindelijk rijp was, waagde ik de sprong en startte Otamiser."

Jij en Otamiser, Hoe is het gebeurd?"Het begon allemaal terug in juli 2021 toen ik wilde stoppen met studentenbanen. Mijn ouders runnen een Bed and Breakfast in het hart van Brugge, en mijn educatieve achtergrond leidde me naar een fascinatie voor de aspecten van prijsstelling aan de voorkant. Terwijl ik me verdiepte in revenue management en verschillende prijsmodellen verkende, realiseerde ik me dat revenue managers zich moeten aanpassen aan marktomstandigheden, maar niet in staat zijn om die omstandigheden in hun voordeel te veranderen. Deze realisatie bracht me op het idee om een manier te vinden om de vraag naar specifieke accommodaties te vergroten, en dat is wanneer het idee van rangschikking in beeld kwam.

Gedurende het eerste jaar werkte ik onvermoeibaar aan een bewijs van werk en een bewijs van concept. Dankzij de samenwerking met Lucas Bally, nu onze CTO, hebben we met succes de eerste gebootstrappede versie van onze oplossing gelanceerd.

Sindsdien is mijn leven veranderd, en ik kan niet dankbaarder zijn om deze reis te delen met het meest geweldige team."
Favoriete herinnering in Otamiser"De opening van ons eerste kantoor, hier in Brugge, zal altijd bij me blijven. We waren zo blij met een kantoor in de eerste dagen, het is een gevoel dat een goede herinnering zal blijven."Kun je ons tot slot een citaat vertellen dat je onlangs heeft geïnspireerd?

"Over een jaar zou je kunnen wensen dat je vandaag bent begonnen."