Yves Debisschop

Chief Financial Officer

Maak kennis met Yves Debisschop, onze CFO

Yves Debisschop is een doorgewinterde financieel leider en brengt een schat aan expertise mee naar Otamiser. Zijn opmerkelijke loopbaan en centrale positie binnen ons managementteam spelen een cruciale rol bij het tillen van Otamiser naar nieuwe hoogtes. Yves' uitgebreide ervaring binnen de OTA-branche en zijn scherp zakelijk inzicht maken hem een waardevolle aanvulling op ons bestuur.

Yves staat bekend om zijn veelzijdige en uitgebreide vaardigheden en is een uitstekende financiële professional. Zijn expertise omvat SAP FICO, Financial Accounting, IFRS, verandermanagement, financiële analyse en boekhouding.

Educatieve achtergrond

Yves heeft een sterke academische basis gelegd voor zijn succesvolle financiële carrière. Hij behaalde een MBA in General Management aan de Vlerick Business School tussen 2010 en 2012. Daarnaast voltooide hij tussen 2007 en 2009 een postgraduaat in Accountancy & Finance aan de EHSAL Management School.

Eerdere functies

Zijn belangrijkste functies zijn CFO bij Rubio Monocoat, waar hij toezicht hield op belangrijke aspecten van de boekhouding en deelnam aan fusieactiviteiten. Als Finance Manager USA-Nordics ai bij Stow Robotics was hij verantwoordelijk voor het verkoopmanagement. In zijn rol als Professional Interim Manager bij FASDY toonde zijn vaardigheid in financieel management en rapportage. Yves' bijdragen in deze functies hebben een cruciale rol gespeeld in de prestaties van deze organisaties.