Stijn Christiaens

Lid van het Adviesteam

Maak kennis met Stijn Christiaens, lid van het Otamiser Adviesteam

Graag stellen we Stijn aan je voor, een prominent figuur op het gebied van data governance en technologie. Als medeoprichter en Chief Technology Officer (CTO) van Collibra speelt Stijn een centrale rol in het vormgeven van de toekomst van data governance-technologie, waardoor zijn expertise van onschatbare waarde is voor de groei van Otamiser.

Stijns reis wordt gekenmerkt door academische uitmuntendheid, met een Master of Science in Informatietechnologie, een Master in Kunstmatige Intelligentie van de Katholieke Universiteit Leuven en een Postgraduaat in Industriële Corporate Governance van de Europese Hogeschool Brussel. Deze academische prestaties onderstrepen zijn diepe passie voor technologie en data-intelligentie en maken hem tot een visionair leider op dit gebied.

Stijn begon zijn carrière als senior onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel, een semantisch onderzoekscentrum in Europa, en zijn achtergrond is stevig geworteld in baanbrekend onderzoek. Bij Collibra leidt hij de wereldwijde productorganisatie en stimuleert hij innovatie in data governance-technologie. Stijn is een veelgevraagd expert resource en spreker in de industrie, die zijn diepgaande kennis en inzichten met anderen deelt.

Stijn's opmerkelijke carrière en leiderschap maken hem tot een belangrijke toegevoegde waarde voor Otamiser. Hij fungeert als een echte technische mentor voor ons Development team dat verantwoordelijk is voor het maken van Otamiser Booster®️. Wij stellen zijn begeleiding zeer op prijs en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking weer een belangrijke stap is op weg naar de positie van Otamiser als marktleider.