Maak kennis met Pavlina Dushkova, onze Lead Operations

Pavlina heeft een master in Toerisme Management en ondersteunt ons team vanuit onze Bulgaarse hub. Haar Otamiser-verhaal begon toen ze op een vacature reageerde en werd gecontacteerd door CEO Bart-Jan. Toen ze zijn bericht ontving, besefte ze dat er iets groots stond te gebeuren. Toen we Pavlina vroegen naar haar ervaring bij Otamiser, zei ze enthousiast: "Het gaat heel goed! :) Ik hou echt van de bedrijfscultuur!"

Wanneer Pavlina terugblikt op haar loopbaan bij Otamiser, vertelt ze over de recente opening van het kantoor in Varna, Bulgarije. Ze gelooft dat de beste herinneringen bij Otamiser nog moeten komen, omdat de uitbreiding een belangrijke mijlpaal is.

Pavlina omschrijft Otamiser in één woord als "Inspiratie". Pavlina kijkt erg uit naar het vervolg van haar carrière bij Otamiser en heeft de ambitie om bij te dragen aan de sterke groei van ons bedrijf.

Een recente quote die Pavlina aansprak is: "Geloof dat je het kunt en je bent al halverwege." In haar kindertijd wilde Pavlina lerares worden. Op culinair vlak is haar favoriete nationale gerecht Banitsa, een traditionele Bulgaarse taart gevuld met een mengeling van verkruimelde kaas, dikke yoghurt en eieren.

Voor mensen die Bulgarije voor het eerst bezoeken, raadt Pavlina aan om de Zwarte Zeekust en het Rilagebergte te verkennen vanwege de schoonheid en unieke ervaringen die deze omgeving te bieden heeft.