Maak kennis met Niels Linclau, Onze Sales Executive

Niels Linclau is Sales Executive bij Otamiser, waar hij zowel energie als ervaring in zijn rol brengt. Hij behaalde zijn diploma KMO-Management aan de Arteveldehogeschool Gent en heeft een passie voor sales en persoonlijke ontwikkeling.

Buiten het werk blijft Niels graag actief door sporten te doen zoals tennis en fitness. Hij vindt het ook belangrijk om tijd door te brengen met vrienden en sterke relaties te onderhouden. Toen Niels jonger was, droomde hij ervan om piloot te worden.

Niels kwam bij Otamiser terecht door een aanbeveling van zijn vriend Tola Ogunade, die als junior revenue manager bij Otamiser werkt. Aangemoedigd door Tola en op zoek naar nieuwe uitdagingen, besloot Niels zich bij het team aan te sluiten.

Bij Otamiser bevindt Niels zich in een omgeving vol kansen. Hij herinnert zich zijn eerste interactie met klanten en teambijeenkomsten als een paar van zijn beste momenten.

Een snelle vragenronde voor Niels:

Wat is je favoriete locatie om op afstand te werken?

Mijn droomplek is in een klein restaurant aan het strand van een idyllisch tropisch eiland. 

Kun je ons een citaat vertellen dat je de laatste tijd heeft geïnspireerd?

Je hebt nog 70 zomers en winters te gaan, als je het zo bekijkt is er niet veel tijd over, verspil het niet en maak er het beste van. 

Kun je een film of tv-programma aanraden?

How I met your mother

Welke activiteit zou iedereen moeten proberen?

Skiën