Maak kennis met Marcelo Acurcio Cardoso, Onze Junior Revenue Manager

Marcelo brengt een rijke expertise in ons team met meer dan 8 jaar ervaring in de hospitality sector. Hij heeft verschillende functies bekleed, waaronder supervisor receptie en reserveringen in hotels. Zijn uitgebreide ervaring in deze functies heeft zijn vaardigheden op het gebied van klantenservice aangescherpt en waardevolle inzichten opgeleverd in de behoeften van reizigers en hotelgasten.

Daarna heeft Marcelo 1,5 jaar gewerkt aan Revenue Management voor korte termijn verhuur in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Deze gespecialiseerde kennis maakt hem een waardevolle aanwinst voor ons revenue management team.

Academische achtergrond

Marcelo volgt momenteel een bachelor in computerwetenschappen aan de University of The People, een erkende online universiteit in de Verenigde Staten. Hij is vastbesloten om uit te blinken in zowel de tech- als de hospitality sector.

Een snelle vragenronde voor Marcelo

Wat is je favoriete locatie om op afstand te werken?

Natal - Brazilië.

Welke activiteit zou iedereen moeten proberen?

Mindfulness oefeningen.

Wat wilde je als kind worden als volwassene?

Tekenaar.

Kun je ons een citaat vertellen dat je de laatste tijd heeft geïnspireerd?

'Stop het lawaai in je hoofd zodat je de wonderlijke geluiden van het leven kunt horen.'- Thich Nhat Hạnh

Tot slot, hoe gaat het bij Otamiser?

Geweldige eerste indruk van iedereen in het bedrijf, ik ben enthousiast over mijn nieuwe rol en het potentieel om te leren en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.