Lora Georgieva

Airbnb Business Analyst

Maak kennis met Lora Georgieva, onze Airbnb Business Analist

Lora brengt een schat aan expertise met zich mee met een bachelor in Tourism Management. Haar verhaal met Otamiser begon met een eerste contact met Pavlina. Tijdens gesprekken werd duidelijk dat Lora's werkervaring naadloos aansloot bij het profiel dat we zochten in de Bulgaarse hub.

Lora omschrijft Otamiser in het kort als "Een dynamisch centrum van innovatie". Als ze haar carrièrepad binnen Otamiser bekijkt, streeft Lora ernaar een echte expert te worden in het analyseren van gegevens voor een beter resultaat. Hiermee laat ze haar toewijding aan professionele groei zien. Op de vraag hoe het bij Otamiser gaat, antwoordde ze: "Veelbelovend!".

In haar favoriete locatie om op afstand te werken, vindt Lora inspiratie in het oude deel van Varna, waar talloze koffie- en co-working spaces te vinden zijn. Over het algemeen is haar ideale werkomgeving aan zee, waar ze in haar vrije tijd ook aan watersport kan doen.

Een quote die Lora de laatste tijd inspireert: 'Verantwoordelijkheid betekent simpelweg je vermogen om te reageren' van Sadhguru. Als kind koesterde Lora verschillende dromen, zoals restauranteigenaar worden gemotiveerd door familiebanden, archeoloog gemotiveerd door een passie voor geschiedenis, of schrijfster van romans.

Lora raadt iedereen aan om wakeboarden te proberen en aan yoga te doen. Als het gaat om haar favoriete nationale gerecht, likt ze haar vingers bij van Tarator, koude soep die vaak wordt geserveerd als een verfrissend voorgerecht of tussen de maaltijden door.

Voor een eerste bezoek aan Bulgarije, raadt Lora aan om de bergachtige natuur te verkennen, de schoonheid overtreft volgens haar altijd de verwachtingen.