Maak kennis met Jonas Pollet, een Lid van het Otamiser Adviesteam

Sta ons toe u voor te stellen aan Jonas Pollet, een gewaardeerd lid van het adviesteam van Otamiser dat bekend staat om zijn uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van talentacquisitie en zijn aanleg om toptalent te identificeren. Jonas is een innovator met een schat aan ervaring. Hij was medeoprichter van Deskalot en payabl' en tegelijkertijd innovatiemanager bij Partena Professional. Deze indrukwekkende achtergrond toont zijn ondernemersgeest en standvastige toewijding aan zakelijke ondernemingen.

Jonas' uitzonderlijke carrière is versierd met een reeks prestigieuze prijzen. In maart 2022 won hij de felbegeerde titel "Best HR Game Changer" tijdens de HR Excellence Awards, naast diverse andere onderscheidingen tijdens zijn carrière. In oktober 2021 sleepte hij de prijs voor "ICT-project van het jaar" in de wacht bij de gerenommeerde CIO Awards. Deze onderscheidingen benadrukken zijn opmerkelijke bijdragen aan zowel HR als ICT.

Bij Otamiser speelt Jonas Pollet een cruciale rol als lid van het adviesteam. Hij biedt ons een belangrijk voordeel dat rechtstreeks bijdraagt aan het voortdurende succes van het bedrijf. Zijn talent en innovatieve instelling zijn troeven die Otamiser voortdurend helpen toptalent te identificeren en te koesteren, zodat we in de voorhoede van onze sector blijven.