Jelle Tanghe

Customer Success Manager

Maak kennis met Jelle Tanghe, onze Customer Success Manager

Als kind droomde Jelle ervan om piloot te worden, en vandaag, als onze Customer Success Manager, streeft hij naar collectief succes bij Otamiser. Met ervaring in vastgoed en internationaal bedrijfsmanagement brengt Jelle een uniek perspectief met zich mee.

Het verhaal van Jelle bij Otamiser begon door een aanbeveling van een collega, Jarne. Zijn passie voor het bedrijf zorgde ervoor dat Jelle de kans met beide handen greep toen de functie van Customer Success Manager beschikbaar kwam. Hij beschrijft zijn functie met het lied "Here Comes the Sun" van The Beatles.

Terugkijkend op zijn eerste week bij Otamiser, vindt Jelle het zijn ervaring tot nu toe geweldig. Met een leergierige instelling past hij zich snel aan en absorbeert hij alle informatie die zijn nieuwe rol met zich meebrengt.

Als Jelle mag kiezen waar hij het liefst werkt, dan geeft hij de voorkeur aan een bibliotheek, omdat het hem een rustige en gefocuste omgeving biedt waarin hij productief kan blijven.

Een recent inspirerend quote die Jelle altijd in zijn achterhoofd houdt is: "Wees niet een 'know-it-all', wees een 'learn-it-all'."

En als Jelle iemand één activiteit zou moeten aanraden, dan raadt hij wakeboarden aan.