Jelena Kocic

Digital Marketing Manager

Ontmoet Jelena, Onze Digital Marketing Manager

Jelena, onze 27-jarige Digital Marketing Manager, heeft een diploma van de Faculteit Natuurwetenschappen van de Universiteit van Nis. Ze begon haar carrière door zich te specialiseren in het bouwen van merken bij een ontwerpstudio. Later breidde ze haar expertise in social media management uit bij een marketingbureau en verdiepte ze zich in employee branding, productmarketing en PR. Buiten haar werk is Jelena gepassioneerd door koffie en in haar vrije tijd schildert ze en maakt ze graag illustraties.


Hoe kwam je terecht bij Otamiser?

Ik kwam in eerste instantie in contact met Bart-Jan via een ander project waar ik bij betrokken was. Onze samenwerking was succesvol, wat ertoe leidde dat ik deel ging uitmaken van het Otamiser-team.

Hoe gaat het bij Otamiser?

Het gaat geweldig en snel bij Otamiser. Elke dag is dynamisch, ons team groeit en onze werkdruk neemt gestaag toe naarmate we ons marktbereik uitbreiden.

Favoriete herinnering bij Otamiser

Omdat ik op afstand werk vanuit Servië, denk ik dat er betekenisvolle momenten zullen komen wanneer ik het hoofdkantoor van het bedrijf bezoek. Voor nu zou ik het moment waarop Bart-Jan me uitnodigde om bij het team te komen als een dierbare herinnering willen bestempelen.

Een rondje snelle vragen voor Jelena

Wat wilde je als kind worden als volwassene?

Leerkracht.

Kun je tot slot een recente inspirerende quote delen?

'‘Soms win je, soms leer je bij.’'