Jarne Vancompernolle

Revenue Management Engineer

Maak kennis met Jarne Vancompernolle, Onze Revenue Management Engineer

Jarne Vancompernolle is een waardevol lid van ons Otamiser-team. Hij heeft een achtergrond in financiën van de Universiteit Gent, met als specialisatie Business Engineering. Zijn diepgaande passie voor technologie en financiën drijft zijn inzet voor probleemoplossing en optimalisatie.

Zijn diverse projectervaringen hebben zijn expertise in zowel business als technologie verfijnd. Met behulp van datagestuurde strategieën en analytische technieken richt Jarne zich op het optimaliseren van hotelinkomsten en prijsstrategieën, zodat onze klanten hun potentieel maximaliseren met onze oplossingen.

Hoe kwam je bij Otamiser terecht?

Mijn eerste contact met Otamiser was als student. In het kader van mijn masteropleiding aan de Universiteit Gent heb ik Bart-Jan en Lucas geholpen bij het beoordelen en verbeteren van hun eerste bedrijfsprocessen. We hebben daarna contact gehouden en nu zijn we hier.


Hoe is je ervaring bij Otamiser tot nu toe?

Tot nu toe gaat alles ongelooflijk goed, ik hou van mijn job en ik had me geen betere eerste werkervaring kunnen wensen. Elke dag bij Otamiser is een kans om nieuwe vaardigheden op te doen, spannende uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan zinvolle projecten.

Ik vind het geweldig om deel uit te maken van de Otamiser-community en kijk ernaar uit om in contact te komen met gelijkgestemden!

Tot slot, wat is je favoriete locatie om op afstand te werken?

Mijn favoriete locatie om op afstand te werken zou zijn op een comfortabele loungestoel naast een zwembad, met een vers kopje ijskoffie. Als ik een pauze of wat inspiratie nodig heb, kan ik gemakkelijk een duik in het zwembad nemen om mijn geest op te frissen.