Jacob Quartier

Lid van het Adviesteam

Maak kennis met Jacob Quartier, lid van het Otamiser Adviesteam

‍Jacob Quartier is een doorgewinterde financiële en operationele expert met een indrukwekkende carrière van meer dan 18 jaar. Zijn professionele reis begon in 2004 als boekhouder bij Nuance Communications, waar hij al snel doorgroeide naar functies als Accounting Manager en Senior Accounting Manager.

Zijn carrière bereikte een hoogtepunt bij Showpad, waar hij in 2015 de functie van Director Finance and Operations bekleedde en vervolgens Vice President Finance and Operations werd. Jacob's uitzonderlijke financiële scherpzinnigheid bleef zich ontwikkelen, met als hoogtepunt zijn aanstelling als CFO bij iText Software in 2020.

Onlangs, in 2022, nam Jacob Quartier de rol van CFO op zich bij Smappee, waar hij zijn schat aan ervaring en expertise inbracht. Met deze cruciale rollen bij Showpad en Smappee heeft Jacob een belangrijk stempel gedrukt op het gebied van financiën en bedrijfsvoering, waardoor zijn status als een echte leider op financieel gebied is verstevigd. We zijn ervan overtuigd dat zijn expertise Otamiser een aanzienlijke voorsprong zal geven op financieel gebied.

Naast zijn opmerkelijke financiële en operationele expertise, brengt Jacob's aanwezigheid in het Otamiser Adviesteam een onschatbare diepte van strategisch inzicht met zich mee. Zijn ervaring in het opschalen en optimaliseren van financiële processen sluit perfect aan bij de missie van Otamiser.