Maak kennis met Isaura De Baets, Onze Marketing Manager

Isaura is een 24-jarige afgestudeerde aan de Universiteit Gent. In 2022 behaalde ze met trots haar masterdiploma in communicatiewetenschappen, een reis die haar passie voor heldere en overtuigende communicatie en marketing aanwakkerde.

Isaura bloeit open wanneer ze nauw samenwerkt met een toegewijd team, allemaal verenigd door een gemeenschappelijk doel. Ze zegt: "Het is echt inspirerend om samen de schouders onder iets te zetten, waarbij ieder van ons zijn unieke vaardigheden inbrengt".

Naast haar professionele inspanningen vind je haar vaak in de sportschool of opgerold op haar bank met een boeiend boek, haar kat op schoot.

Jij en Otamiser, hoe kwam het tot stand?

Ik ken de CEO en oprichter Bart-Jan al jaren als een vriend en toen ik hoorde van de mogelijkheid om voor zijn boeiende bedrijf te werken, was ik enthousiast om deel uit te maken van het Otamiser-team.

Hoe gaat het bij Otamiser?

Ik kreeg de kans om al kennis te maken met een deel van het team en de eerste stappen te zetten in mijn gloednieuwe functie. Dit heeft mijn enthousiasme alleen maar vergroot, waardoor ik erg uitkijk naar mijn toekomst bij Otamiser.

Een snelle vragenronde voor Isaura

Een leuk weetje over jou dat de meeste mensen niet weten?

Ik kan een backflip maken (op een trampoline).

Welke activiteit moet iedereen proberen?

Solo reizen.