Gauthier Willems

Strategisch Adviseur voor Internationale Expansie

Maak kennis met Gauthier, Onze Strategisch Adviseur voor Internationale Expansie

Gauthier is heel gedreven en heeft een echte passie voor ondernemerschap. Hij is ervan overtuigd dat elke interactie een kans is op het opdoen van inspiratie en kennis. Het belangrijkste doel van Gauthier is zijn strategische denk- en leiderschapsvaardigheden verbeteren en innovatie stimuleren. Hiermee wil hij de toekomst van het bedrijfsleven mee helpen vormgeven.

Als Gauthier de keuze had om zich de rest van zijn leven op één doel te focussen, dan zou dat zijn om nauw samen te werken met visionaire ondernemers en hen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

Academische achtergrond:

Gauthier heeft een sterke academische basis gelegd voor zijn toekomst in de zakenwereld. Hij behaalde een bachelordiploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent en voltooide een masterdiploma Corporate Finance aan dezelfde universiteit met een uitmuntend academisch track record.

Daarnaast kreeg hij de kans om in het buitenland te studeren aan de University of Economics and Business in Praag, waar hij zich richtte op de evaluatie van financiële systemen. Momenteel werkt hij aan het behalen van zijn Master in Management aan de INSEAD Business School.

Tijdens zijn opleiding ontving Gauthier belangrijke prijzen en erkenningen, waaronder een Scholarship for Achievement van INSEAD Business School. Hij werd ook erkend als de beste student Bedrijfseconomie van de hele richting over de volle vier jaar van de opleiding.

Professionele achtergrond:

Gauthier heeft onder andere stage gelopen bij Rabobank, waar hij waardevolle ervaring heeft opgedaan op het gebied van investment banking, financiële modellering en syndicaatsleningen. Hij werkte ook als Business Analyst bij Certifin, waar hij financiële ondersteuning bood aan kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) en begeleiding bood bij overnamedeals.

Gauthier leeft volgens het motto: "Spreek met iedereen; je weet nooit wat je leert".