Pers en media

otamiser - media kit

Media kit

Krijg toegang tot het brandingmateriaal van ons bedrijf, inclusief ons logo en de brand guidlines, door de mediakit te downloaden.

Logo

Klik op de link hieronder voor verschillende versies van Otamiser-logo's, die geschikt zijn voor gebruik op verschillende mediaplatformen. Deze logo's zijn beschikbaar in PNG, SVG en Ai formaat.

Brand
Guidlines

Brand guidlines

Bekijk hier de Otamiser Brand Guidelines voor een correct gebruik van ons logo.

Er wordt over ons gepraat!

Ontdek content over de missie van Otamiser.

bloovi article - otamiser

Lees meer over onze ambitieuze toekomstplannen in het Bloovi artikel en ontdek waarom we onszelf beschouwen als de 'zichtbare hand' van onze klanten.

26/09/2023

Lees meer

read articles about otamiser
trends article - otamiser

Dit Trends artikel gaat dieper in op ons algoritme en de strategie van Otamiser om extra middelen toe te wijzen aan research and development. Otamiser heeft de strategische beslissing genomen om in te zetten op zowel crowdlending als investeerders.

15/10/2023

Lees meer

bart-jan leyts article
hotel minder article - otamiser

Ontdek het interview met onze CEO, Bart-Jan, waarin hij zijn visie en het succesverhaal van Otamiser met HotelMinder deelt.

20/10/2023

Lees meer

otamiser article
detijd article - otamiser

Bekijk onze nieuwste prestatie - het vroegtijdig behalen van ons doel, een heel jaar eerder dan gepland. Neem een kijkje in het artikel dat alle details onthult van het interview met onze CEO, Bart-Jan Leyts.

28/11/2023

Lees meer

otamiser articles
detijd article - otamiser

Check out our latest accomplishment - reaching our goal early, a whole year ahead of schedule. Take a look at the article that reveals all the details from the interview with our CEO, Bart-Jan Leyts.

28/11/2023

Read more

otamiser articles

Als je met ons wilt samenwerken, kan je een e-mail sturen naar hello@otamiser.com