Zakske 13

't Zakske 13 Boutique B&B, gelegen in het hart van het middeleeuwse Brugge, biedt een uniek toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar een uitzonderlijk verblijf. Met de nadruk op het combineren van comfort en stijl biedt 't Zakske 13 zorgvuldig ontworpen kamers die moderne elegantie combineren met gezellige charme, elk met een kingsize of queensize bed. Deze exclusieve bed & breakfast exclusief voor volwassenen ligt op slechts korte loopafstand van het belangrijkste Brugse Museum en op 150 meter van de bruisende Grote Markt, waardoor het een ideale locatie is om het rijke culturele en culinaire aanbod van de stad te verkennen.

Uitdaging

t' Zakske 13 begon zijn samenwerking met ons in april 2022. Gedurende deze periode behield de eigenaar de controle over de prijzen tot na de zomer van 2022. Deze unieke aanpak maakt een gedetailleerd onderzoek mogelijk naar de impact van zowel het BEO-algoritme als de inkomstenbeheerstrategieën van Otamiser.

Oplossing

De betrokkenheid bracht nieuwe dynamiek in de revenue management van 't Zakske 13. Het gebruik van de Otamiser Booster® en de strategieën van Otamiser onplooide zich in fasen. Ten eerste liet een analyse van de volledige tijdsperiode (april 2021 - maart 2022 en april 2022 - maart 2023) aanzienlijke verbeteringen zien. De uitbetaling aan de eigenaar, berekend door commissies af te trekken van de totale omzet, steeg indrukwekkend met 47,83%.

Resultaten

  • De uitbetaling van de eigenaar steeg met 47,83% over de volledige periode.
  • Een stijging van de bezettingsgraad met 10,96% en een stijging van de ADR met 34,58% droegen bij aan de totale omzetgroei.
  • Tijdens de implementatiefase van het algoritme werd een substantiële stijging van 42,04% in de totale omzet gerealiseerd.
  • Volledige integratie van het algoritme en de prijsstrategieën van Otamiser Revenue leidde tot een indrukwekkende stijging van de totale omzet met 51,82%.

Conclusie

Bij de bespreking van de samenwerking met 't Zakske 13, zien we een reis gekenmerkt door strategische planning en opmerkelijke groei. Hier heeft het gebruik van datagestuurde keuzes en op maat gemaakte strategieën de koers van een boetiek B&B opnieuw gedefinieerd. Dit toont aan hoe toekomstgericht omzetbeheer een cruciale rol speelt in het behalen van succes en het positioneren van een accommodatie als uitzonderlijk in de hospitality-ector.

Check out other case studies

Casiola (USA)
Casiola (USA)
geotag
Casiola, property management company USA
up arrow
$18 stijging in RevPAR en 19% verhoging in bezettingsgraad
Read the complete case study
Hotel Monarc
Hotel Monarc
geotag
Boutique hotel in Ostend, Belgium
up arrow
+200% sales growth through Otamiser Booster®️
Read the complete case study
Goodnight Antwerp
Goodnight Antwerp
geotag
Boetiekhotel in Antwerpen, België
up arrow
26,6% groei van de gemiddelde bezettingsgraad in een concurrerende regio
Read the complete case study