The Hamptons

The Hamptons Boutique Bed and Breakfast ligt in het hart van Gent, België, en is een ware oase van klassieke elegantie, afgewerkt met een vleugje New Yorkse Hamptons charme. Dit zorgvuldig gerenoveerde landhuis heeft een welverdiende 3,5-sterrenclassificatie. Toen The Hamptons contact opnam met Otamiser, was onze missie duidelijk: hun zichtbaarheid vergroten en hun prestaties op OTA's (online reisbureaus) verbeteren. De introductie van Otamiser Booster®️ was een game-changer. The Hamptons gebruikten hiervoor al een revenue management systeem, maar ons algoritme zorgde voor opmerkelijke resultaten daarbovenop.

Zichtbaarheid vergroten

De Otamiser Booster®️ had een transformerend effect op de zichtbaarheid van The Hamptons op Booking.com. Vergeleken met dezelfde periode van 30 dagen vorig jaar waren de resultaten indrukwekkend. De accommodatie kreeg een opmerkelijke toename van 282,26% in het aantal weergaven in de zoekresultaten. Daarnaast was er een stijging van 11,55% in het aantal keer dat de accommodatie online bezocht werd in dezelfde periode van 30 dagen, waardoor hun online aanwezigheid nog sterker werd.

Invloed op omzet

Door de stijgende vraag als gevolg van de Otamiser Booster®️, was The Hamptons in staat om de tarieven te verhogen en een groter deel van de last-minute reserveringen binnen te halen. Eind september zag The Hamptons een verbazingwekkende omzetstijging van 47% in 2023 ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. En in oktober heeft de B&B de cijfers van vorig jaar al geëvenaard binnen de eerste 13 dagen van de maand.

Zo werkt het

Otamiser Booster®️ bestaat uit een uniek algoritme dat de ranglijst van OTA-platforms beïnvloedt, waaronder Booking.com, Airbnb en Expedia. Het hoofddoel is het optimaliseren van bezettingsgraden en de omzet. Dit bereiken we door ons te richten op 951 parameters die een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de ranglijst op OTA's.

Het algoritme van Otamiser Booster®️ zorgt ervoor dat een accommodatie op de hoogste posities wordt weergegeven op OTA's, waardoor de zichtbaarheid van de listing aanzienlijk verhoogt. De implementatie van ons algoritme zorgt daardoor voor een opmerkelijke gemiddelde stijging van 24% in de omzet van hotels en B&B’s en verhoogt de bezettingsgraad gemiddeld met maar liefst 11%.

Tot slot

Bij The Hamptons Boutique Bed and Breakfast heeft de fusie van klassieke elegantie met Hamptons charme, in combinatie met de expertise van Otamiser, geleid tot een opmerkelijk succes. Dit prachtige etablissement is nu een uitstekend voorbeeld van hoe uitzonderlijke service en slimme strategieën de aanwezigheid en inkomsten van een accommodatie in de concurrerende wereld van gastvrijheid kunnen verhogen.

Check out other case studies

Casiola (USA)
Casiola (USA)
geotag
Casiola, property management company USA
up arrow
$18 stijging in RevPAR en 19% verhoging in bezettingsgraad
Read the complete case study
Hotel Monarc
Hotel Monarc
geotag
Boutique hotel in Ostend, Belgium
up arrow
+200% sales growth through Otamiser Booster®️
Read the complete case study
Goodnight Antwerp
Goodnight Antwerp
geotag
Boetiekhotel in Antwerpen, België
up arrow
26,6% groei van de gemiddelde bezettingsgraad in een concurrerende regio
Read the complete case study