Hotel Montanus

Hotel Montanus is een boetiekhotel dat elegantie en charme uitstraalt en de rijke geschiedenis en cultuur van Brugge weerspiegelt. Het hotel is gevestigd in een 19e-eeuws herenhuis en combineert moderne voorzieningen naadloos met een klassieke inrichting, waardoor een unieke en luxueuze sfeer ontstaat. Gelegen in een rustige en pittoreske wijk, biedt het pand een serene ontsnapping voor de gasten, terwijl het ook dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ligt.

Uitdaging

De krimpende markt zorgde voor aanzienlijke uitdagingen voor Montanus Hotel, wat gevolgen had voor de RevPAR en de totale omzet. Het hotel moest een manier vinden om zijn inkomstenstromen te vergroten, ondanks de ongunstige marktomstandigheden. Bovendien was het aantrekken van meer potentiële gasten naar de hotelpagina op online platforms cruciaal voor duurzame groei.

Oplossing

De samenwerking met Hotel Montanus begon met de implementatie van een allesomvattende strategie om marktuitdagingen aan te gaan. Door gebruik te maken van de kracht van Otamiser Booster®, richtte Montanus Hotel zich op het verbeteren van zijn online zichtbaarheid en het strategisch positioneren om de aandacht van potentiële gasten te trekken.

Resultaten

  • RevPAR steeg met 23,46% in een dalende markt van 3,1%
  • Het onroerend goed dat aan klanten wordt getoond in de zoekresultaten is met 343,23% gestegen vergeleken met dezelfde periode het jaar voordien.
  • Websitebezoeken uit zoekresultaten stegen met 56,87% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.
  • ADR kende een aanzienlijke groei van 21%.

Conclusie

Het Montanus Hotel gedijde en behaalde opmerkelijk succes door de implementatie van de Otamiser Booster®-oplossing. De aanzienlijke stijgingen in RevPAR, online zichtbaarheid, websitebezoeken en ADR tonen de effectiviteit van de aangenomen strategie aan bij het stimuleren van groei en het aantrekken van meer gasten.

Check out other case studies

Casiola (USA)
Casiola (USA)
geotag
Casiola, property management company USA
up arrow
$18 stijging in RevPAR en 19% verhoging in bezettingsgraad
Read the complete case study
Hotel Monarc
Hotel Monarc
geotag
Boutique hotel in Ostend, Belgium
up arrow
+200% sales growth through Otamiser Booster®️
Read the complete case study
Goodnight Antwerp
Goodnight Antwerp
geotag
Boetiekhotel in Antwerpen, België
up arrow
26,6% groei van de gemiddelde bezettingsgraad in een concurrerende regio
Read the complete case study