Caesar Resort Cyprus

Caesar Resort, gelegen aan de serene oevers van Noord-Cyprus, is een toonbeeld van luxe en gaat naadloos samen met de natuurlijke pracht van de omgeving. Met zijn uitgestrekte 511 kamers, die elk een blik op de glinsterende Middellandse Zee bieden, ligt het resort op slechts 600 meter van het uitnodigende zandstrand. Hier vormen de geur van bloeiende bloemen en de schaduw van weelderige bomen een perfecte aanvulling op de architectonische pracht van de gebouwen van het resort.

Uitdaging

Ondanks al zijn tastbare grandeur werd Caesar Resort geconfronteerd met een digitale uitdaging. Het verschil tussen de fysieke uitstraling en de OTA-ranglijst was duidelijk, wat leidde tot een voelbare daling van de inkomsten. In een tijdperk waarin online aanwezigheid voorop staat, was de uitdaging van het resort om niet alleen een breder online publiek aan te trekken, maar ook te engageren, en hen om te zetten in loyale gasten.

Oplossing

We Introduceren Otamiser Booster®. Dit geavanceerde algoritme werd ingezet om een optimale prijs-rangschikking elasticiteit te creëren voor Caesar Resort, zodat de digitale aanwezigheid van het resort in lijn kwam met zijn fysieke prestige. Door deze delicate balans te bereiken, heeft Caesar Resort niet alleen zijn OTA-ranglijsten verbeterd, maar ook zijn omzetpotentieel geoptimaliseerd voor zijn uitgebreide aanbod van 511 kamers. Deze strategische zet, ondersteund door de mogelijkheden van Otamiser Booster®, bevestigde het streven van Caesar Resort naar algehele excellentie, waarbij de kloof werd overbrugd tussen zijn tastbare luxe en digitale prominentie.

Resultaten

Otamiser Booster® werd succesvol geïmplementeerd in april 2023. Na 4 maanden behaalde Caesar Resort een stijging van 33% in het gemiddelde dagtarief (ADR), in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (en hun beste jaar). Daarnaast zag Caesar Resort een indrukwekkende verbetering van 36,27% in de omzet per beschikbare kamer (RevPAR), waardoor het een van de meest winstgevende resorts in de regio werd. Daarnaast benutte de Otamiser Booster® het billboardeffect, wat effectief betekent dat er een toename was in directe boekingen (door mensen die het resort voor het eerst op OTA's hebben gevonden).

Conclusie

Tot slot illustreert de case van Caesar Resort de transformerende impact van strategische maatregelen bij uitdagingen. Door de effectieve implementatie van Otamiser Booster® heeft het resort niet alleen zijn OTA-ranking verbeterd, maar ook opmerkelijke groei gerealiseerd in zowel het gemiddelde dagtarief (ADR) als de omzet per beschikbare kamer (RevPAR). Het belang van het accepteren van innovatieve oplossingen en het aanpassen aan marktdynamiek zorgt voor duurzame groei en concurrentiekracht in de hospitality-industrie.

Check out other case studies

Casiola (USA)
Casiola (USA)
geotag
Casiola, property management company USA
up arrow
$18 stijging in RevPAR en 19% verhoging in bezettingsgraad
Read the complete case study
Hotel Monarc
Hotel Monarc
geotag
Boutique hotel in Ostend, Belgium
up arrow
+200% sales growth through Otamiser Booster®️
Read the complete case study
Goodnight Antwerp
Goodnight Antwerp
geotag
Boetiekhotel in Antwerpen, België
up arrow
26,6% groei van de gemiddelde bezettingsgraad in een concurrerende regio
Read the complete case study