Published on
February 28, 2024

Implicaties van Otamiser algoritme

Terwijl de horeca-industrie evolueert, moeten we de factoren begrijpen die leiden tot succes. Het erkennen van het belang van zichtbaarheid en prestaties wordt cruciaal. Via innovatieve benaderingen zoals het Otamiser-algoritme vormen we een nieuw tijdperk dat een balans handhaaft tussen uitzonderlijke service en strategische digitale optimalisatie.

Hoe het Avontuur Begon

We voelen mee met de behoeften en uitdagingen waarmee hoteliers en B&B-eigenaren worden geconfronteerd - tenslotte zijn we op dezelfde manier begonnen! In onze eigen accommodaties merkten we op dat ondanks positieve beoordelingen en geautomatiseerde prijzen, onze bezettingsgraden niet optimaal waren. Het probleem? We stonden niet bovenaan de zoekresultaten op OTAs zoals Booking, Expedia en anderen. Dus ontwikkelden we een geautomatiseerd algoritme voor onszelf dat onze zichtbaarheid op OTAs optimaliseerde en dynamische prijzen incorporeerde om de juiste prijs voor elke klant te garanderen. Het effect was direct merkbaar en verhoogde onze efficiëntie en winstgevendheid. Natuurlijk konden we deze oplossing niet voor onszelf houden. Zo werd in 2021 Otamiser geboren.

Terugkijkend op Echte Resultaten

Negen maanden verder na de initiële implementatie van ons algoritme, zijn we verheugd om de indrukwekkende resultaten te delen die we hebben behaald. Puttend uit een uitgebreide studie met tien van onze gewaardeerde klanten, spreken de resultaten voor zich.

Verkoop: Opmerkelijke Stijging van 24%

De adoptie van ons algoritme stuwde de verkoopcijfers met een significante 24% omhoog. Door een strategische aanpak van online zichtbaarheid draagt ons algoritme bij aan een efficiënter beheer van verkoopsprestaties.

Dagtarief: Verhoging van 21%

Met een indrukwekkende stijging van ongeveer 21% hebben klanten aanzienlijke groei in hun dagelijkse tarieven ervaren. Deze vooruitgang wordt toegeschreven aan de zorgvuldige optimalisatie van de online zichtbaarheidsdynamiek van ons algoritme, wat strategisch prijsbeheer mogelijk maakt.

Bezetting: Stijging van 11%

Een van de opvallende prestaties is een stijging van ongeveer 11% in de bezettingsgraad. Ons algoritme is ontworpen om holistisch alle dimensies van online zichtbaarheid te beheren, wat resulteert in beter beheerde bezettingsniveaus.

Een Nieuw Tijdperk van Zichtbaarheid en Succes

Deze tastbare resultaten benadrukken de effectiviteit van het Otamiser-algoritme. Zijn transformerende capaciteiten hervormen digitaal de horecasector en leiden accommodatieproviders naar grotere zichtbaarheid, geoptimaliseerde inkomstenstromen en verbeterde gastervaringen. De toekomst van de horeca is hier, en wordt aangedreven door het Otamiser-algoritme.

Join Our Newsletter Subscribe to our monthly newsletter for the latest industry news and proven tips.