Published on
February 28, 2024

Het belang van een goede zomervoorbereiding

Het hoogseizoen voor de horeca nadert, en deze twee maanden zijn perfect om uw accommodatie voor de zomer gereed te maken. Zorg ervoor dat u winst maakt tijdens de zomer door actie te ondernemen in mei en juni. Stel een plan op en neem stappen om uw team en hotel klaar te maken voor dit seizoen. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u dit kunt bereiken!

Het Belang van Goed Voorbereide Zomer voor Hotelgroei

De betekenis van grondige voorbereiding voor de zomer is van cruciaal belang voor het behalen van uitmuntendheid en aanzienlijke winsten in de hotelsector. Effectieve voorbereiding kan het verschil maken in het succes van uw accommodatie in juli en augustus. Hier zijn verschillende manieren om direct actie te ondernemen:

  1. Prijzen Precies Aanpassen - Optimaliseer uw winst door uw prijzen te herzien, rekening houdend met de concurrentie en speciale evenementen in de buurt van uw bedrijf. Overweeg een RMS (Revenue Management Systeem) indien van toepassing.
  2. Personaliseer Uw Marketingstrategie - Verzamel en personaliseer klantgegevens om uw marketingstrategie aan te passen aan het juiste publiek en campagnes te richten op gasten die eerder bij u hebben verbleven of vergelijkbare gasten.
  3. Boeiende Socialemediacontent - Creëer content op socialemediaplatforms zoals Facebook en Instagram om uw accommodatie aan een breed publiek te presenteren. De content moet waardevol zijn voor gasten en hen helpen ontspannen, verkennen en genieten van hun vrije tijd.
  4. Extra Gastvoorzieningen - Bied extra voorzieningen zoals massages bij het zwembad, een uitgebreid menu met nieuwe cocktails, kinderopvang op de kamer en nog veel meer. Benut sociale media om deze extra aanbiedingen en last-minute speciale deals te promoten.

Verhogen van Zichtbaarheid en Verkoop

Zorg ervoor dat u winst maakt tijdens de zomer door actie te ondernemen in mei en juni. En deze twee maanden zijn perfect om uw accommodatie voor de zomer gereed te maken. Stel een plan op en neem stappen om uw team en hotel klaar te maken voor dit seizoen.

Optimaliseren van Online Aanwezigheid

Verbeter uw zichtbaarheid op Online Reisbureaus (OTAs) zoals Booking.com, Airbnb, Agoda, Expedia, enz., die aanzienlijk bijdragen aan het succes van uw hotel of B&B. Otamiser heeft een uniek algoritme ontwikkeld dat uw bedrijf automatisch zo hoog mogelijk plaatst op deze sites, wat resulteert in een gemiddelde omzetstijging van 24%.

De Sleutel tot Zomers Succes

Er zijn talloze manieren om de omzet van uw hotel te verhogen via een zomerplan, maar het is aan u en uw hotelpersoneel om deze uit te voeren. De sleutel tot succes ligt in organisatie, focus en creativiteit. Als u meer wilt weten over het implementeren van deze strategieën in uw situatie, vraag dan een audit aan bij Loreca en verzeker het succes van uw bedrijf deze zomer!
Join Our Newsletter Subscribe to our monthly newsletter for the latest industry news and proven tips.